Ligger och myser med den här lilla köttbullen


måndag

blev inge skola idag, vaknade innan fem imorse med världens magknip, klev upp och gick till köket och läste tidningen medans mamma satt å käka frulle. mådde äckligt illa, la mig sen i sängen vid sju och somnade till vakna med the voice. nu mår jag hyffsat bra igen och ska ta och träna strax!

Nomnomom


hurt me with the truth, but never comfort me with a lie

you know my name, not my story.
you've heard what i've done, not what i've been through

tjugonionde januari

suger på att uppdatera bloggen, men nu är det så helt enkelt. jag har förresten hunnit bli brunett igen! det känns vääldigt bra. & så slipper jag den äckliga utväxten som kommer fram efter nån vecka och dom fula slingorna. söndag idag då, har bara glidit runt hela dan. passade på att städa hela huset när jag var ensam hemma oxå, nästan så jag blir rädd för mig själv höhö. nu väntar jag på att äppelkakan mamma bakar ska bli klar så man får ta sig ett smakprooov.


bjuder på en riktigt kass bild på färgen, nästan så den ser orange ut ju plus att jag hade morronfrilla haha. lägger upp en bättre senare.


Fredag

Fy satan vad jag är trött, vill bara hem och äta å sova nuuu. Dryg, seg och jobbig dag och så har man mensvärk som pricken över i:et. Klämde iaf in en lunchdate med alicepalice vilket var schöönt. Tur man har Sanna på praktiken skulle ruttnat bort annars. nu är jag påväg heeeem trevlig helg gott folk!


one of the hardest decisions in life is deciding whether to walk away or stay and try even harder

tjoho! segaste skoldagen, kändes som att den aldrig skulle ta slut. fast vi var på salongen så så farligt var det väl inte. vi hade teori fram till lunch, repetition och så gick ailina igenom lite nya moment, bland annat teckande bryn och "snabb mun". och efter lunchen började vi sminka lite smått. snart börjar vi med sotningar, längtar!! längtar till tvåan oxå då vi ska börja med maassa roligt. imorrn är det praktik som gäller, orka att jag kommer komma hem kring 7 varenda fredag fram till v.20 ....... förutom på dom enstaka loven då. usch rena döden, hela kvällen är förstörd jag somnar ju redan på bussen hem...... nu ska jag gå och se på sveriges värsta bilförare, haha mitt och saras favvo program förut haha orka.


-


onsdag

innebandy och engelska stod på schemat idag. nu mår jag illa och är trött, fast är sugen på b&j oxå känner jag. ska träna snart, duscha och sen lägga mig framför tvn. ha det bra alla fina läsare som läser den här världelösa bloggen, pöss


saknar er. saknar oss. ♥


Bastuuuun väntar, skööönt


Tjugoandra januari

Har tränat jeevligt hårt och nu sitter jag här på min säng med ricinolja i håret och en ansiktsmask som luktar usch blä. Hoppar in i duschen snart och sen ska jag göra iordning dipp och gurka och se på tv!


Söndag

Varit på Ikea och handlat, å ätit deras vitchoklad cheesecake mhmhmhm, nu är vi påväg till min kära morbror för ännu mer gofika höhöh. Vi hörs!!


should've known better when you came around


be true to who you are

Tumblr_lta4f1fxji1r0agmso1_400_large


tjugoförsta januari

tjooooo bree läget jaooooo. vi har haft fullt hus hela dagen, men nu blev man forever alone...... närå, ska sätta mig framför tvn och se på gladiatiorerna snart haha. och dreggla över toro. orka. förövrigt ser hela jag och mitt hår ut som quasimodo då jag råka somna med blött hår igår...... uscha, nä nu ska jag gå och se på tv somsagt, byebye!!


Äntligen helgggg

Sätter mig på soffan och ser twilight med mina älskade systrar <3 puss å kram


danne och bleckan, från ingenting till någonting

tycker det är skitbra, finns att se på svtplay. och bleckan alltså.. så himla härlig och snygg hehe


Onsdag

Sitter på tåget just nu, missade bussen hem preciiiiis på pricken. Väldigt längesen jag åkte tåget hem så det var väl på tiden nu, men inte har man då sällskap av varken Alice eller miche inte :( annars så piiissar jag snart på mig men vill inte gå på toan här.. Måste springa hem när jag är framme, om typ tio min. Och äta upp hela kylskåpet och skafferiet ska jag oxå göra.


i'm day dreaming


tisdag

hejsan hoppsan. riktigt seg skoldag vare idag, men så är dagarna på råby. fast mattelärarn som varit pappaledig var tillbaka idag, och han verkar vara hur awesome som helst, han hade verkligen humor, tillskillnad från walle...... haha. så nu kanske man kan börja lära sig lite matte :P fast njä kanske inte ändå. men han verkade hursomhelst vara skitbra. imorrn är idrotten inställd så det blir bara två timmar engelska, känns ovärt att ens dra dit. sen är vi lediga på torsdag (!!) och på fredag börjar min praktik. börjar bli dags att boka tid hos frisören oxå, vet bara inte om jag ska bli ljusare eller mörkare......... hmhmh. jaja nu ska jag tvätta bort ansiktet tänkte jag skriva, vilket jag nu oxå gjorde men mena sminket ehe. bajbaj

dreeeeggel


sorry for party rocking

idag har man sovit och ätit, och jag är fortfarande trööööött.
kvällen igår var riktigt bra, parajjjj för hela slanten, aaaall in! sjukt sköna människor, dans och sång natten lång. kvällen slutade med att vi drog till matte & wallan och slaggade fem pers i en säng, så där låg vi som nå strandade sälar haha. slänger in en bildbomb nu, snottat några bilder från carro eftersom att man själv inte är så elit på det där med att fota höhö.

näämen tjena björn gustafsson! hahah



världens bästa brudar ♥

skååååål!



Söndag

Hemma nu efter en riktigt grym kväll och natt. Idag mår man ju som man förtjänar, ska laga nudlar nu och lägga mig på soffan. Berättar lite mer om kvällen sen och lägger in några bilder om dom nu är bloggbara hehe, herrå!


lördag

vaknade för en halvtimme sen och nu sitter jag här och dunkar musik med ricinolja i håret, eekligt om jag får säga det själv. ska snart duscha och sen börja fixa mig lite smått inför ikväll, tar fem bussen in till västerås och sen åker vi vidare mot cissis killes lägenhet och hur vi ska hitta dit är en annan femma, men det löser sig! ha en bra lördag allihopa, pöss.


Can you feel it? We can escape and feel so free


Torsdag

Åh va jag är glad. Min lärare smsade just att jag får ta studiedag imorrn då min praktik inte börjar förens nästa fredag. Åååååh jag svävar på moln, DÖR VA HÄRLIGT!


i gotta let you go

shuululu! idag började vi med fetbaser, har längtat till det så det var skit skoj! fixade även praktikplats, huuh vad sköööönt. fråga mig inte vad stället heter för det minns jag inte ens själv. men dom som jobbade där verkade  iallafall bli överglada när jag frågade....... fredag imorrn!! vill bara ha helg nuuuu, har varit tröttare än tröttast den här veckan. och på lördag blir det födelsedagspartyy hos cissi! nu ska jag chilla och snart lägga mig i sängen. pusshejs

som om någonting längre spelar roll, jag har redan brutit mot alla regler

Med stormande känslor och brustna hjärtan. Bland krossade drömmar och spruckna läppar, och allt vi kan göra är ut och dansa, bland sociopater och sjuka tankar. Utan mening att leva, utan orsak att dö. Så vi gör någonting som är mittimellan, ett limbo, en dröm, och en inre längtan, att allt ska bli bra, att nånting ska hända. Ingen tror på kärlek. Månen är full, men det är jag också. Jorden är knäpp, den behöver doktor. Himlen är svart, så den matchar jeansen, och hjärtat och allt som man samlar i det. Utan mening att leva, utan orsak att dö. Så vad gör man istället för att försvinna? Ett limbo, en dröm och en lust att finna, en plats någonstans att tillslut få vinna. Ingen tror på kärlek.


Onsdag

Ligger här i min sköna säng å käkar gurka å ser på efterlyst, de e götttt. Fast blir alltid lite smårädd när jag ser på det ensam, hahah


Tisdag

Dagen har rullat på, vi hade bara matte idag då våran svenska lärare är pappaledig så de va schööönt. Var så trött idag så när jag stod och vänta på bussen till erikslund stod jag bara å stirra på bussen när den kom och sen när den körde iväg kom jag på att det visst var 14.. Åh hjärndöd.nu. Tur att det iaf inte var bussen hem som typ bara går en gång i timmen. Annars så suger livet en aning, har letat praktikplats överallllt känns det som, börjar få lite panik.... Nu ska jag koka mig lite te hejssvejs


måndag

tjoho! skolan började med nåt litet möte med rektorn om linjen och shit, sen efter lunch körde vi repetition på make. somnade redan innan två igår men likförbannat ska man ju såklart vakna en kvart senare och inte kunna somna förens klockan tre. hur ofta händer det på en skala egentligen?! men det var ju bara att slita sig upp tre timmar senare. men nog var det skönt att komma tillbax till våran fina klass igen ♥ annars så har jag och mamma suttit och nätshoppat lite grejooor den här kvällen. ok typ dunder vitaminer till mig för hud och hår och ricinolja till båda två eheh. spännande. mina ögonlock väger tooon så jag ska nog ta och slagga alldeles strax. ha det bra bye!
 

saknar håret.................... orka mig.


bedöva mig, det känns som jag blivit halv

tagga uppstigning kl 06.00 imorrn!!!!!! åh herrregud, och inte kommer jag somna tidigt ikväll heller. men de skiter jag i, jag orkar verkligen inte börja förbereda mig flera dagar innan skolan börjar med att vakna tidigt som jag gjorde för några år sen. nä, riktigt ovärt om man frågar mig, man ska ju ta vara på dom sista dagarna man får sova ju. jaja, nu får man väl iallafall in lite rutiner i vardagen, tillbaka till verkligheten. jag måste ta tag i mitt liv känner jag. plus att jag äter riktigt dåligt och min hy har börjat bli kass. å så känns det som att man gått upp sisådär 15 kilo. uhh. nu ska jag slå igång ett avsnitt eller två av paradise hotel, herrå.

Tumblr_lxft3wmd6o1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_ltrqh1miqa1qiaqpmo1_500_large


lördag

varit i enköping hela dagen och haft det väldigt bra. ska slå igång nån film nu. intressantantantant. känner en aning ångest över att lovet redan är slut....... ska bli otroligt kul att träffa tjejerna igen men hojjjja jag orkar inte

United State of Pop 2011


don't wake me up


Torsdag

Usch vilken dag. Men jag mår betydligt bättre nu som tur är. Ligger och ser på tv, ska hoppa in i duschen strax och fräscha upp mig littte.


-

Vaknade efter åtta med världens magvärk. Och efter tio visade det sig att jag fått magsjuka. Faaaaan


resan har bara börjat, hon har det bra. hon är inte borta, hon har bara gått lite i förväg.


så otroligt fint. gjord av olli.
må du vila i frid finafina du.


Några få bilder från nyår


When you try your best, but you don't succeed

Älskade mamsen har bytt sängkläder till mina nya gosiga som jag fick i julklapp hihi, nu ska jag soooooova


Tisdag

Sitter på bussen från Arlanda påväg till v-ås, tråkigaste som finns. Busschaffisen släckte alla lampor så det är kolsvart här.. Resan gick iaf bra och det ska bli skööönt att komma hem. Finns Inge snö och det är så mycket varmare jämfört med Lule hehe.
Va hände med att jag har tio nya frågor på bloggrespons förresten? Skumt, får inte ens så många frågor på ett halvår typ haha. Jaja nu ska jag fortsätta den här fantastiska bussturen. Ska spela temple run sådeså. Puss


3 januari

Ligger här i sängen och ser tv, lilla fjärten Sara har somnat. Vi två och elli såg nyss på fredag den trettonde, fysatan vad vi sket ner oss. Imorrn åker jag hem, har haft det bra med alla fina personer här. nyår var aningen spårat och kaosade men nog hade vi kul ändå. Dom här två sista dagarna har jag å sara fan varit så jäkla sega så det finns inte haha. Och ätit för kung och fosterland har vi oxå gjort.

Skänker flera tankar till ellas nära och kära, det är så ofattbart och orättvist. Vila i frid. Döden är så nära, livet är så skört. ta hand om er, vi hörs sen <3


RSS 2.0