Söndag

Sååå nice väder. Suttit ute och solat halva dagen, behöver få färg då jag känner mig lika vit som ett lakan, buuhu. ska snart äta sen ska jag ut på en proommis.


I would do things that have never been done to get you close to me


true


00.22

HELG plus att vi är lediga på måndag och tisdag. mmmmmh riktigt skönt. hela kroppen värker och nu ska jag fan ta å sova tror jag. gooooodnatt


du fick mig att börja drömma igen


onsdag

drog en latte, pluggade lite och snackade en massa på kalle efter skolan med bästa alice. imorrn ska jag till skolan nån gång mellan 9 och 4 för att göra ett prov, åker nog dit kring ett tror jag. ska plugga snart igen, kult. vi hörees tjaaaa!

tisdag

hade matteprov och svenska idag. svåraste provet, får jag inte ett E går jag och gräver ner mig. ska strax sova, längtar verkligen till den här långhelgen som kommer, känner att jag behöver andas lite. har hänt så mycket på så kort tid. men men, sånt e liiiivet. nu ska jag sova, nattiii.


i fell in love so damn hard

galen natt. och man mår ju som man förtjänar idag kan man ju då säga. kick ass partyyy trots lite bråk och tårar. nu ska jag äta, duscha och plugga byyee


haha och kan min jävla tumme sluta åka upp på alla fyllebilder tack!!


fredag

ååååååh vad jag har längtat efter min säng idag. och nu ligger jag äntligen, äääntligen här! renbäddad är den också, tackar mamsen! har jobbat från 10 till 6, ovanligt seg och jobbig dag. och sämst väder också=sura kunder. ikväll har jag bara ätit, färgat håret, duschat läääänge och sett på big brother, skitskönt. men imorrn blir det lite drag i livet igen, haha. för då styr vi feeerre, woop wooop! blir nog mycket braa. ska typ sova nu, eller snart. jaja godnatt!

Färgning på g


hahahahahahha


tisdag

haft matte och engelska idag, gjorde nationella muntliga i engelskan, puuuh skönt att ha gjort bort den nu. sovmorgon till klockan ett imorrn och då har vi bara en lektion på dansverkstan, klagar inte!


every day, every day, fuck what anybody say


för jag är inte den som ställer mig på knä

fin helg. fast hann aldrig bli helt frisk vilket kanske inte var så smart då jag typ känner mig sjukare nu. braaa jobbat. men äh sånt får man väl ta. dålig dag idag, har bara velat gräva ner mig. skönt med kväll iaf, ska sova tidigt. jaaja vi hörs gott folk! btw, slå ett getöga på den smarriga hamburgaren här nere. hahahaha o.r.k.a.r inte.


Haha skön

 

 


Torsdag

Legat hemma och sjukat i två dagar nu så seeeegt. Men ska släpa mig till praktiken imorrn iallafall, och direkt efter åker jag till fagersta! Låter bra. Pusshej


-

den som bryr sig om dig, hör av sig till dig. den som saknar dig, gör allt för att få träffa dig. den som älskar dig, lämnar dig aldrig.
Tumblr_m1sdtulinc1rprueso1_500_large


I wish that I could have this moment for life

image description

Ny jacka


I wanna dance, and love, and dance again

blev en bra påsk! hann till och med fara förbi tivolit igårkväll och dra nåra åk i virvelvinden haha skitkuuul men man dog ju. är astrött, ska klicka upp bb och se vad dom håller på med, sen ska jag sooova. imorrn ska vi till erikslund, måste leta efter nån jacka oxå!!


6 april

Och här var det ju bra uppdatering! Nä men har helt enkelt glömt att skriva här. vi har iaf fått lite besök från lule, mina två mostrar :) igår var vi på stan, idag har vi varit i Enköping hela dagen, imorrn blir det påskmys (=äta mat och godis som om det inte finns någon morgondag) och sen på kvällen drar jag mig troligtvis utåt. Hoppas ni har det braa, glad påsk!


känns som att världen skulle rasa om du glömde mig


18.43

orkar inte med mig själv. skulle leka duktig igår och träna stenhårt, vad händer? jo jag fastnar i ett jävla hål i garaget med foten, flyger på magen och stukar foten. nu är foten blå och det gör så fruktansvärt helvetes ont. ååååh varför ska jag alltid vara så klumpig?!!!! vet inte om jag ska skratta eller gråta. BAJS FAN

måndag

tjooho. ska träna nu. sen hoppar jag in i duschen, hårinpacking, ansiktsmask och plocka ögonbrynen ska också göras. hörs sen tjaråå


RSS 2.0