life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself


Black and purple


Wooop snart kommer viiii


I'm sick and tired of trying to hide the mess that I am

 


Trycker frukt


aw vad fint


treat me like a joke and i'll leave you like it's funny


lägger mig i sängen och ser den här↓


you can't be blamed for the way you feel

har varit på stan idag. köpte en bikini till spaninen och lite sånt. slänger upp två bilder istället det blir bättre så!
bikini/cubus  bh/h&m  kjol/gina tricot
 
 
klänningar/gina tricot

det jag klickat hem de senaste dagarna:

 
 make up penselset, 32 st borstar
Magic Bullet från L'Anza
leave in balsam och värmeskydd, skyddar & vårdar håret
Revlon Nutri Color Creme, 411 brown
 vårdande hårinpackning som innehåller färg vilket fräschar upp hårfärgen och gör att färgat hår behåller sin färg & glans

00.23

suttit och kollat på lägenheter med mamsen hela kvällen och skrivit in mig på "intresseanmälan" grejset.
alltså en egen lägenhet!! skiter i om det skulle vara en etta eller en liten tvåa, fatta vilken drööööm att ha nåt eget, bara en liten mysig lägenhet inne i västerås som man kan glida hem till närsomhelst. skulle inte behöva stiga upp klockan sex för att ta sju bussen härifrån på mornarna när vi egentligen börjar klockan 9 liksom, bara det skulle vara så otroligt skönt. men ska inte hoppas för mycket nu, allt kan ju hända men vafan blir ju faktiskt arton om exakt fem månader!!
nuuu ska jag drömma mig bort byebye!

Trying to forget him but he's all you think about


söndag

jag vill sola men såklart suger vädret som vanligt. vill åka till spaninen nuuununu. jaja, bjuder på några fula bilder från helgen. vad gör vi ens? mådde vi bra? haha jag orkar inte.
 
 

Yeah I stopped using my head, let it all go

hemmmmmma!! har haft det sååå jäkla bra, underbart att få träffa alla saknade människor.
idag är man åt helvete bakis, spårad fest igår, fast det är ju standard varje gång jag festat i luleå men det här slog fan allt. vet knappt vad som hände känns som att man drömt allt. haha, men vi hade riktigt kul, till en början iaf om inte annat. somnade kring 6 och vaknade efter 9, skål då! det var ju riktigt kul att sitta på flyget helt död, jodå. trodde att jag skulle spy men jag klarade mig som tur var haha. ska se på nån film nu, kommer bli tomt utan min saris som jag delat säng med hela veckan ♥
 

00.25

tjeenaa. känns som att det var jättelängesen jag satt vid datorn. men så kom jag på att det senast va igår :P
har busat med heidi idag. imorrn ska vi åka till erikslund/ikea/osv, och på kvällen måste jag packa!! LULEÅ på måndag!! ska bli riktigt kul att få åka dit några dagar nu. var liksom där senast över nyår, mer än ett jäkla halvår sen. tiden går satans fort. apskönt att mamma och lillasyster också följer, hatar verkligen att flyga själv och allt vad det innebär.
 
 

I pretend that i don't care, but it just makes me miss you even more.


onsdag

känner mig helt död, får.inte.bli.sjuk. ska hoppa in i duschen snart och sen tänkte jag klicka hem lite smink och sånt wohoow, visar nog sen vad det bliiir!

Tisdag

Riktigt kul natt blev det! Och så vaknade man upp på en uppblåsbar madrass idag, vet inte riktigt hur den hamnade där igår och min arm var helt bortdomnad haha. Mår ju som man förtjänar idag iallafall, ska jag lägga mig på soffan och se tv byebye!


måndag

har sovit bajsdåligt inatt. har haft så ont i magen, trodde att jag hade fått magsjuka :(( men aja, nu sitter jag här, duschade just, åker in till västerås med fyra tåget. känner mig inte alls taggad på fest men vaafan det är bara att tagga till och köra som om det inte fanns nån morgondag! botten upp BYE!
 
 
 
 
 

Äntligen


Silver

Yeeeeaaaah, äntligen funkar bloggappen!! Söndag idag då, regnar och åskar som fan buhu. Imorrn blir det party hos Michelle och det är även en vecka kvar till vi åker till lule också! Som jag längtaaat


hehe


lycka

spaninen bokat!! jag & alice, 8-20 augusti. fyfaaan vad kul vi ska ha!

16.30

h&m
zara
zara
bikbok
bikbok

onsdag

stockholm igår då, fixade nå grejs till mitt pass, käkade mat, käkade jordgubbar ute i solen, shoppade några tröjor även fast plånkan hellre hade velat spara på stålarna heh, och hade det braaa. älskar staden. slänger in bilder på det jag fick med mig hem strax! idag har jag legat ute och solat sen jag vaknade, sååååå skönt
 
 
 
 
 
 

you're so fake, barbie is jealous


00.28

hej hopp! har träningsvärk så det skriker om det och huvudet värker, blö. ska till stockholm över dagen imorrn iallafall, woho! :D måste upp efter sju, kommer vara d-ö-d, men äsch!
 
 
 

hej bloggen, jag har inget liv hejdå

hahahahah vissa är ju så fulaaaa! och mr jayem är med, sara, HAHA
 
och killen på 1.50 & 7.40, oh myyyy, mums.

det jag alltid använder efter jag tvättat håret:

lanza - trauma treatment leave in balsam
orofluido - hårolja
scandinavian formula - glansdroppar
+stylingprodukter & värmeskydd såklart när jag väl plattar det osv

Can you hear when I say, I have never felt this way


RSS 2.0