Dagens jobb




Torsdag

Blev sjuk i tisdags, har typ känt mig dödende sen dess men nu äntligen börjar febern lägga sig. Har absolut inget vettigt att skriva här, som vanligt, men slänger ändå in ett inlägg tänkte jag. Sååatteh... Vad ska jag skriva...

Förra helgen körde jag och Allan tvådagars, fredagen var rätt dålig men lördagen var bäst. Terrassen uppe på Pluto spelade så jäävla bra musik, kändes som att det var min och Alice playlist. Och imorgon ska vi ut fira och Nadja som blir 18! Kommer bli feeett. 

Lägger upp en bild på min stora systers naglar som jag förlängde idag :)



fredag

Mitt tillstånd just nu: utmattad.
Stressvecka så in åt helvete. Tack gode gud att det är fredag idag. Sitter här med hårfärg i håret, har avfärgat mitt barr 3 gånger hos frissan nu... Äntligen fått bort det svarta, har gått runt med olika nyanser av ljusbrunt den senaste veckan... Nu sitter jag här med en mellanbrun färg. Hoppas det blir bra, blir det inte bra så får det fan vara.
Imorgon ska jag till fagge och fira någon dj som fyller år, vettefasen vem men det blir säkert kul. Nu ska jag duscha och sen lägga mig och se någon film. BTW min nya mobil är nu i Telenor-butiken!!! Ska hämta den nästa vecka, wiiiii. Varit utan min älskade iphone i en hel jäkla månad, det är fan länge. Fast får väl skylla mig själv litegrann som är så dum och tappar den i toan.
 

söndag

 
 
I fredags skulle jag och Alice ha en liten myskväll, kolla på Idol och äta godis typ. Den kvällen slutade i en galen kväll ute på krogen. Haha, vi två och en "ta det lugnt-kväll" finns inte på världskartan. Vi hade i alla fall sviiiiinkul. Fast i och för sig så har jag aldrig tråkigt med henne, världens bästa vän. Natten slutade dock inte lika roligt men ja.. He-hee. Inte många gånger jag varit så bakis som jag var när jag vaknade på lördagen... Drog i alla fall och åt på restaurang med mamma, syrrorna & co, sen åkte vi till Enköping för en bastukväll!
 
Nu är det söndag och jag längtar extra mycket till vårterminen och allt som har med studenten att göra! Och nu är flaket är fixat!! Vi har sålt salami och tjänat 10 tusen kronor och i veckan börjar vi sälja kakor. Ååååh vad jag längtar. Studentkryssningen, alla fester med klassen, utklädnadsshowen, BALEN, studentdagen osv!
 
Näej, nu ska jag plugga till provet vi har på tisdag. Woho. Ångest över alla diplomeringar jag har kvar innan studenten.....
Världens roligaste nyår nere i Malmö. Det är så sjukt, så sjukt hur mycket vi två har gått igenom på bara två år. Vi delar så många minnen tillsammans att det känns som att vi känt varann hela livet.
 

RSS 2.0