Torsdag

Stöddag på skolan idag och jag hade bara några uppgifter i samhällskunskapen att göra så har varit hemma, myycket skönt. Var ute och gick en runda på typ 7,6 km med mamsen och syster för en stund sen, svängde även förbi affären och köpte hårfärg som jag nu har i håret. Imorgon ska jag till salongen i Eskilstuna på praktik igen. Andra fredagen nu. Sist hjälpte jag till med insättning av löshår och kollade när hon gjorde nagelförlängningar på kunder. Så mycket skönare och roligare än att jobba i en butik som jag gjort alla andra gånger. Kommer nog trivas finfint!


Nytt | träningskläder


<3

Idag lämnade min andra halva mig för att vara borta i sex veckor. Har inte riktigt förstått hur länge det egentligen är. Hur ska jag klara mig utan dig?

Men jag vet att du behöver den här resan mer än något annat just nu. Vi kommer ha så mycket att ta igen när du är hemma igen. Love you.


torsdag

Jäävlar vad man svettas ihjäl i den tropiska värmen ute! Har haft samhäll och entreprenör idag. Sjukligt mycket att göra inom vårat företag just nu, man vill bara gräva ner sig. Hittade för övrigt ett nytt nummer i kontaktlistan på mobben från i helgen idag när jag skulle ringa ett samtal, kontakten var döpt till "Jättesnygg". Ehhh, då kommer frågan: vem i helvete är det? Har absolut inget minne av att jag lagt till det numret, måste isåfall ha gett min mobil till någon som lagt till det. Och glöm att jag ska smsa och fråga haha.
Snart ska jag iallafall träna, ska bli riktigt sköönt. Och imorrn börjar jag förresten praktisera i Eskilstuna.... Hjälp.

 


If I lose myself tonight It’ll be by your side


söndag

Hahaha, dör vilken kul kväll vi hade igår. Galet. De vet du-låtar bestod nog kvällen 70 % av också, haha orkaaa, tappade rösten. Idag hade jag och Alice lovat hennes gammelfarmor på 98 år att vi skulle komma och baka hos henne, hehe. Jävlar vad man inte var på topp måste jag säga.  Men det gick jättebra. Hon var jättegullig, och tyckte om våra sockerkaksmuffins!
 

hahhahaha orkar inte


When you're too in love to let it go, but if you never try you'll never know

Såjaaa, äntligen lider veckan mot sitt slut. Imorgon väntar en heldag i Stockholm med min babe och på lördag har vi ett sminkjobb och på kvällen blir det party som faasen.


Måndag

Innebandy på idrotten och sen hade vi en liten genomgång om naturkunskapen som börjar den här terminen. Slutade ett och hann på pricken till min buss som gick 13.25 från centralen, wooho! Ska dra ut och promenera nu, bye!


söndag

Imorrn får jag sova till å t t a!! Från att ha vaknat klockan sex nästan varenda skoldag hela hösten får jag nu sova två timmar längre och på en mååååndag dessutom. Fyfan vad skönt. Har haft en bra helg och nu till veckan ska jag äntliigen ta tag i träningen efter förkylningen!
 

I'm so afraid to lose you and you're not even mine


So could you show me the meaning of love, 'cause it doesn't affect me much

Åh herregud vad trött jag är. Seg dag och allt känns bara jobbigt för tillfället. Har skaffat twitter också efter månader av tjatande från Alice sida. Verkar rätt värdelöst om jag ska vara ärlig haha, men jaja det kanske blir kul sen. Nu ska jag försöka sova, gooodnatt.


Jag saknar er


23.14

Lovet är slut. Jag vill gråta. Femtioelva år kvar till sommarlovet nu då, taggaaa. Och för övrigt kan min idiothals gå och hänga sig också, det gör så fruktansvärt ont att svälja, vrider och vänder på huvudet och håller andan varje gång i hopp om att det ska göra mindre ont. Dööö. Meeeeeen ska inte klaga, det kunde ju ha varit värre. Och jag har bara en liten mattelektion imorgon där vi ska få reda på betygen på nationella, så jag överlever nog. Om man bortser från att jag måste vakna klockan 6 bara därför.
tja :P

nytt

Fick med mig lite grann från erikslund idag, och bytte en tröja jag fick i present till en annan storlek. Plus att jag och Johanna köpte en epilator... Kommer säkert dö av smärta, men det kommer nog vara värt det, tror jag. Kanske.
 

4-step smoky eyes, body shop


00.12

Ligger i sängen med dubbla täcken och tjocksockar men fryser likförbannat lika mycket som jag i princip skulle gjort om jag låg naken på en slalombacke i -20. Har fått feber, orkar inte. Kollar på Victorias secret fashion show. Usch vad snygga dom är.


These battle scars, don’t look like they’re fading, don’t look like they’re ever going away


Ville bara säga att jag älskar denna människa, bästa vän


nyår

Fy och fan vilket lyckat nyår. Har träffat så sjukt sköna människor. Det går inte att räkna hur många gånger jag och Alice har dött av garv, så jävla kul vi har haft. Vi körde till klockan sex på morgonen och tåget hem gick sju, kan säga att vi var lagomt döda på tåget hem.
Älskar Malmö, skåningar och skånska.
2013 nu kör vi!

RSS 2.0