losing you is like somebody just turned all the lights off

dygnet har för få timmar, hinner ju inte med nånting känns det som.
är helt död, men bara att börja tagga inför en yttligare jobbdag imorrn då. alla arbeten och prov är iallafall gjorda i skolan och sista praktikdagen är imorrn så jag ska inte klaga. vi hörz senare, en vecka kvar till skolavslutningen!!!!! och 8 dagar kvar till NICKI!!!!!


måndag

herreguud vad seg dag. torsdag och fredag kvar på praktiken nu bara, skönt. fast kommer sakna personalen, världens skönaste människor. måste plugga matte nu också, prov imorrn.. orkar inte öppna boken.


26 maj

Bra dag. Har just avklarat en 6 km powerwalk, nu lägger jag mig på soffan och chillar hela kvällen, helt slut.


gina tricot exclusive collection 2012

åhh ge mig

 


True story bro


Onsdag

Fyfaaan vad härligt väder. Blev några minuters betygssnack på engelskan och resten av tiden satt vi ute. Åt lunch ute och sen hade vi idrott ute. Skön dag som fan, ska ut på en promenad nu pusshejj


Måndag

Kaos morgon. Men dagen har rullat på. Haft praktik hela dagen, bytt kläder på 9 skyltdockor, helvetes jobbigt jag dog. Nu måste jag försöka skriva nå svar till nån svenska grej till imorrn. vi höreees, sjuttoooon dagar kvar till sommarlov!!!


We got our middle fingers up ‘cause we don’t give a fuck

lägger mig i sängen och slår på dear john, tjingeling


Don't talk about it, be about it


Lördag

Hela dagen igår var verkligen skitbra. Nu sitter jag på tåget påväg hem, solen skiner och ja e glaaaa. Känns som att det är söndag idag så blev ännu gladare när jag insåg att det bara är lördag :D


00.21

hej och hååå. galet skönt att vara ledig, behövdes!! imorrn drar jag och kollar på treornas bal och sen drar vi vidare till fagge.
vill ha sommarlov. nu. nu. nu. Luleå! ♥ och SPANIEN med världens bästa alice, kan inte bli annat än grym-ttt. hoppas allt blir som planerat, jag dör av längtan.


Tisdag

Ska vara med alice, crisse och danne ikväll, blir kvar där över natten då sista tåget hem går kvart i nio. Vi hörs imorrn, tagga nationellaaaa buhu


söndag

tröttttttt. kvällen igår var bra, från och till. skönt folk som tusan. duscha just och ska lägga mig på soffan och glo på tv nu. praktik imorrn från tio till sex, huuh. men men, bara tre dagar till ledighet!!

hehe våran present till crisse, vodkaflaska med massa bilder på honom

Lördag

Sitter på tåget och är påväg till alice. Vi ska fixa oss lite där och sen drar vi nog till Michelle och förar lite och sen vidare till festen. Ha en bra lördag hörrni vi hörs! :)


Alltså oh my, marry me


fredag

slutade halv tolv idag, oooooojojoj vad härligt säger jag bara. helg nudååå, jag dör vad skönt. ska chilla jävligt hårt ikväll. och imorrn blir det födelsedagsparty för christopher som blir 18, all in!! krillääeeeeh!


torsdag

slutprov i hår idag då. snabbfrisyr, tärnfrisyr och brudfrisyr+teoretiskt, sköööönt att alla stylistprov är klara nu för den här terminen.
skulle göra några frisyrer på min syster nyss..... blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, hon har ju världens mjukaste och längsta hår orkaaaa. slipper praktiken imorrn förresten!! ska åka till skolan och plugga matte nån timme istället då det är stöddag heheh busigt


Fuck love? No, fuck the person who made you think like that.


onsdag

fett ovärd dag. engelska läraren kom aldrig så vi fick se på nån riktigt kass film från 1800 talet, fyfuck. =sovstund. och sen blev även idrotten inställd. wiiho. ska börja plugga snart, hårprov imorrn WIHO.

-

allt är upp och ner och bak och fram. blööö.

jag behöver mer fastän du förstör mig helt.


Sjätte maj

Och så var det söndag igeeeen. Sitter ute i solen, äääälskar vädret. Ska ta å plugga engelska på ett tag.. sen träna och duuuscha. Ha en fin söndag gott folk!


00.08

dagen började med det praktiska sminkprovet klockan 9, det pågick till klockan 1, sen hade vi det teoretiska. vet inte hur det gick riktigt, men hoppas på hyffsat iaf. drog till erikslund sen, mötte upp mamma, mina systrar, heidi & mika. vi käka och lite sååånt. duschade just och nu ligger alla och sover, så ska slå igång nån film nuu. vi hörs baaaj!!




Torsdag

Hade nationella idag, började 9 och slutade efter 10, något skönt!! Sitter nu ute på balkongen och försöker plugga till slutprovet i makeup som vi har imorrn.....


Got one life, just live it, just live it


Tisdag

Tjoooho! Blev en lugn Valborg för min del, grillade och chilladee bara. Skönt som fan att vakna på morgonen och må prima måste jag erkänna. Sviiinvarm dag idag så har legat ute och solat i flera timmar, och kom nyss hem från en springtur med mamma och syster. Skola imorrn då, fast har bara en lektion klockan ett, känns ovärt att ens fara dit men jaaja.


RSS 2.0