måndag

Sjuuk valborg haha orkar inte. Och såklart missar vi sista bussen hem så vi blev kvar på stan till 08.05 på morgonen, visste inte riktigt om man skulle skratta eller gråta. Fast okej, vi skrattade. Hem och färga håret och sen sov jag till klockan 3 och började jobba 4. Jobbade även söndag och idag. Ledig imorgon så då ska jag packa, packa, packaa. Jobbar onsdag och sen på natten börjar vi köra mot Norrköööping.
 
EDIT: HAHA mena midsommar förfan!
 

tisdag

Två jobbdagar avklarade. Jobbade 7-14 igår och 16-21.30 idag. Det har gått bra. Söta och snälla gamlingar, fast det är rätt mycket att hålla reda på, kommer nog ta ett tag att komma in i allt... Känner även att jag själv kommer bli dement innan sommaren är slut. Herregud vad virriga vissa är. Imorgon börjar jag 7..... Men det är så skönt att slippa pendla i alla fall.
LÄNGTAR TILL NÄSTA VECKA. Bråvallaaaa, faan vad taggad man är.
 
 

Jag har världens bästa vän


Day 14 done


lördag

Det diplomet av dom alla som är det jobbigaste, viktigaste och det som ligger till grunden för en nagelterapeut är nu taget!! Herregud så stressad och nervös jag har varit inför detta. Lyckan när man äntligen har det här i händerna. Efter avslutningen hade vi en liten knytis hos Hanna. Sen på kvällen körde vi förfest hos miche och matte och därefter skålades sommaren in på Hässlö, fan vad kul vi hade. SOMMARLOV.
 

RSS 2.0