fredag

Hallåj. Haft skolstress deluxe dom senaste veckorna. Har betat av nästan alla prov nu, förutom ett som vi har på tisdag, diplomering i lyxmanikyr på 90 min. Spy-nervös. Men aja, ledig på måndag så har bara en dag kvar (!!) Fyyy vad skönt. Ska chilla så hårt den första veckan innan jobbet börjar. SEN väntar bråvalla också!! Åh vad skönt med sommarlov säger jag bara. Idag tog jag en tripp till frissan förresten, fräschade upp barret lite. Nästan så jag inte vågade gå då dom ALLTID klipper för mycket, men nu blev jag faktiskt nöjd. Imorgon är det Avesta festivalen, jag och min babe ska få skrika oss hesa till De vet du!!!! Och se Näääk & Nimo. Weeehååå, längtar.
 

Isn't it ironic that the person who can make you really happy, is the same person who makes you sad and lonely?


torsdag

Suttit och pluggat till två vääldigt dryga prov denna vecka, nu är det bara ett prov på måndag kvar att plugga till och sen ska jag försöka satsa på diplomeringen, ont i magen. Idag har jag, Daniella, även varit ute och sprungit i princip hela spåret (!!!). Jag som avskyr att springa. Min syrra är min PT. Nu jävarrrr kör vi.
Förövrigt vill jag gå till frisören och klippa mig. Och sen vill jag ha nya löparskor. Ge mig pengar.

Söndag

Tjohej, då var det söndag och skola imorgon igen. Inte taggad för fem öre. I fredags festade vi, hade verkligen askul. Vaknade med feting såret på handen också, har inget minne av hur det kom till och märkte det först innan jag somnade, illa. Igår var det dop för fina Henna också!

 


torsdag

Har varit sjuk sen i fredags, så har väl bara ätit och sovit för det mesta den här veckan. Och varit i skolan en dag. Känns som att jag gått upp tio kg, vill gå och träna nuu men har fortfarande ont i halsen.
 
Långledigt nu då!! Skönt, imorgon ska vi på fest ute i Erikslund tydligen (?), haha lika bra att köra förfest på Ikea då alltså, dom säljer ju vin på restaurangen sååatteeh. Sen på lördag är det dop för Henna! Har även ett jättestort prov/diplomering i manikyr innan sommarlovet som jag är stressad över, ska lära mig ALLT inom manikyr (ben-anatomi, muskler, nagelns uppbyggnad, sjukdomar, alla latinska ord and so on) på mindre än tre veckor, det här skulle vi liksom börjat med i BÖRJAN av tvåan. Lärarna har så dålig planering och våran skola är fan sämst för tillfället, spyr. Kommer kugga.
 

Och detta som borde vara något positivt har blivit en rädsla.

för att det är för bra för att vara sant.

fredag

Valborg i Malmö/Lund var så jäkla bra. Träffade så jäkla sköna människor och hade skitkul. Åkte hem med 07.11 tåget sen på morgonen=då var det lika bra att köra efterfest till morgonen, haha snacka om att vi var d ö d a. Idag har jag i alla fall haft praktik, duschade just och nu frågade en från vässan om jag vill komma på ferre, men får nog tacka och bocka och stå över, är helt slut. Har tyvärr inga bilder att bjussa på från Skåne, eller jo några men dom är så fula så jag låter bli hehe.

RSS 2.0