nu kommer jag luleeeeå!

imorrn=ta bussen till arlanda kl 12.55, kliva av på rätt terminal, checka in och allt det där, gå till gaten och vänta in flyget. kan det vara så svårt? jo om man heter daniella. haha fan, jag kommer va så lost. men det ska nog gå bra det här.. kommer nog iallafall inte orka uppdatera bloggen och grejer, så ni får ha det så bra för det ska då tusan jag ha! pusspuss ♥

don't say it's over untill it's over. you're the one that i always miss

Tumblr_ltuiznzwux1qft1g5o1_500_largeTumblr_ltxz7byn2t1qb2bn8o1_500_largeTumblr_ltvy8f5xew1qjvt2xo1_500_large


31 oktober

tränat wii fit, haha askul och jobbigt. hoppar in i duschen strax och sen måste jag ta tag i packningen, kommer glömma nåt känner det redan på mig......


18.56

bänkar mig framför mtv och ser awkward

me want


söndag

huh, sovit i tolv timmar. det behövdes kan jag ju då säga.
i fredags hade vi sminkprov, i cleanbeauty och festsminkning, clean gick ju åt helvete, fransmarkeringen började kleta och alice såg ut som om hon skulle på halloweenfest haha orkade inte.. festsminkningen gick mycket bättre iallafall. sen satte jag mig på bussen hemåt, då ringer min stora syster och säger att min lilla syster är påväg med ambulansen mot sjukan, för att hon svimmat på djursjukhuset och slagit i huvudet tre gånger, haha alltså det händer ju bara inte :(
så var bara att kliva av och ta bussen mot stan igen, sätta sig i bilen mot djursjukhuset som låg ut i helvete för att hämta lilla lollo. syster körde och jag satt med iphonen med vägbeskrivningen till djursjukhuset, hahah det var kaos. "vart ska jag svänga?!" - öööh vänta kör framåt lite till så ska jag se här.... SVÄNG NUUUU, oj nu körde vi visst förbi...
men vi hittade efter mååånga omvägar, och lilla syster och mamma fick komma hem på kvällen. igår var vi på erikslund helaa dagen. och nu är det söndag, har drömt så sjukt mycket inatt, men fyyyifan vad skönt med lov! och på tisdag sätter jag mig på planet mot luleeee!

1430898079_6_d8go_large


-


So now love me, baby treat me right


onsdag 26 oktober

Lily Lolo Mineral Foundation - Lily Lolo
klickat hem lite nödvändigheter, en ny foundation och nytt värmeskydd. nu ska jag lägga mig på soffan, känner mig så jäkla död den här bajs jobbiga veckan, prov varenda dag. jaja, torsdag imorrn då vilket betyder nagelprov. men lovet närmar sig, jag tröstar mig med den tanken

And now I know I can't be the only one I bet there heart's all over the world tonight


you shoot me down but I won't fall

jaaaaru va ska man skriva. jag vill ha helg. och sova i sisådär 8 år. men det går ju inte.
idrottsprov imorrn, bara att sätta igång med plugget, vi hörs puss&kraaaam


måndag

dagen började med slutprov i hudkursen, provet var 19 sidor fulla av frågor. hade pluggat som en dåre så jag hoppas att det gick bra. efter lunch var det hårtest, 2 snabbfrisyrer på 15 och 20 min och sen en annan frisyr på 45 min. sen klockan fem hade jag utvecklingssamtal och efter det drog jag, mamma och lillasyster till donken och forma kroppen! höhö. och sen fixa jag praktikplats, på gina tricot... det var typ min näst sista utväg men nu får det bli så. kommer få slita arlset av mig där känns de som. men jaja.
matten är inställd imorrn oxååå, vilket betyder SOVMORGON!


orka va normal


haha, dom e allt fina ♥


13.23


igår var det födelsedagsfirande hos min morbror!! 
söndag igen, känns som att det är söndag varje dag nuförtiden.... ska sätta igång med plugget strax, vi har 4-5 prov den här veckan, och imorrn börjar vi med hud och hår. bara att taggarååå. uh, men bara fem skoldagar kvar till lovet!! och 9 dagar kvar till LULEÅ!


You shout it loud, but I can't hear a word you say


Jag vill känna mer, se mer än jag ser. Något kommer brännas ned


Heeeeelg

Provar blogga från blogg.se-appen då.. Vi har haft hår hela dagen, och efter skolan stannade Sabina, Michelle, Alice, Carro å jag kvar, fixade värmespolar i carros hår och Alice färgade sabinas hår. Sen drog jag och Alice mot stan, vi käka och sen fick vi på bioo. Såg svensson svensson, haha så kass så man var tvungen att skratta. Sen tog vi tåget, fick skjuts av syster från tågstationen hem hehe :) somna nyss på soffan, så nu säger jag goooodnattt!


We found love in a hopeless place


how can i love again


redovisning på engelskan & mördarpass på idrotten.
så har den här dagen sett ut. på idrotten hade vi crossfit training, det var askul. killen som hade oss var en sån där som typ ba KÄÄÄÄÄÄMPA DÅÅ, haha aa ni vet, jag behöver sånt för att ge allt jag har.
men dessvärre svimmade jag när vi hade stretching, hahaha, men nog om det.


Men det är lätt att va efterklok, lätt att se i backspegeln och skilja rätt från fel


18 oktober

hade bara svenska idag då vi såg på film nu när vi jobbar om "brott och straff", vi såg irene huss det lömska nätet. den var braaa. pluggade nyss men tog en liten dusch och dator-paus hehe, ska fortsätta snart igen. vill bara ha höstlov nuuuuu.

någonstans mellan kär och lek

att det är den som bryr sig minst som håller i alla trådar och att det är den som bryr sig mest som fäller flest tårar.


måndag

ska fiiiiika gofika nu, systeryster fyller år! haft smink hela dagen iallafall, och imorrn börjar vi först kvart över tolv för att våran klass visst ligger före dom andra klasserna i matten så vi får ledigt från lektionen, man tackar och bockar. fikat väntar, hejs!


15.35

så var det söndag igeeeen. mår skit illa, uuäh. min dator har övergivit mig igen btw. vad vill den mig?!?! jag ska pissa på den.
mitt hår är kaos, vill till frisören och få det klart nunununu. men nej jag måste stå ut till november, de funkar ju inte.
måste ta tag i plugget nu, jag orkar inte livet just nu. men solen skiner iallafall. det är fin-t. byebye.


i give you everything i have, the good, the bad.


onsdag

Idag är jag glad. Nä jag har varit lite bitter, och det blev inte bättre efter att jag fick veta hur jävla många prov vi kommer ha på bara en vecka.
Men en person kunde göra mig på bättre humör, på mycket bättre humör. Just nu känns inte ens dom där proven jobbiga. Fast jag vet ju att den där ångesten inför dom där förbaskade proven kommer tillbaka inom kort. Men jag får leva för stunden. Och just nu är jag lycklig.

Falling in love wasn't my plan.

Tumblr_lsalyzo0j41qeew2bo1_500_large


jag har lurat mig själv för många gånger nu, jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu

sitter här och fryser och dunkar musik på högsta volym. och tänker. funderar över livet.
har hänt så mycket på den senaste tiden.
så mycket som förändrats, har inte riktigt hunnit med allting känner jag.

så många känslor i ett. jag är förvirrad.



men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade


18.14

godkväll mina damer och herrar, och ni mittemellan. tisdag idag. tröög dag känner jag.
åt nyss för kung och fosterland. omnomnomnom.
bjussar på tre väldigt väldigt vackra bilder, nu när min älskade dator är tillbax heehe


-

rensar systemet och skriver ett sista brev
men jag undrar varför jag sårar mig själv igen. det är försent,
kan inte leva med dig kan inte släppa dig

17.54

tjoo! mitt huvud sprängs bokstavligen snart...... idag har vi iaf haft hudrengöring eller vad det nu heter, frans och brynfärgning OCH spraaaaay tanning!
ooooch: min dator är lagad!! men dock är allt borta.. :( men men, sånt får man väl ta. måste plugga arslet av mig ikväll, matteprov imorrn........killmekillme

Ain't it funny how a moment could just change your life

kört fest sminkningar hela dagen, askul!
vi fick oxå veta prov datumen praktiskt och teoretiskt för hår och smink, paniiiik. men de ska nog gå bra dehär..

mamsi bakar kladdmuffins förövrigt, mööms.
kanske ska träffa en viss pojk ikväll, men annars ska jag bara ligga på soffan och tjocka, mmh som jag längtat!!!! känner mig som en pensionär varje dag efter skolan, men det gör inget.





FREEEEDAG

bloggen står tom för att: min dator är paj!!!! den stationära datorn suger rätt hårt, seg som ett åke. min systers feta tv dator är bra, men dessvärre suger tangenterna så jäkla hårt och.... jag orkar bara inte. men jag jag ska uppdatera, just for u alla fina bloggläsare som stannar kvar trots att bloggen som sagt, suger.

Nya pjucks!


onsdag

idag hade vi engelska där vi skrev om filmen vi såg förra gången, och idrott då vi hade teori. ganska seg dag. håller på att bli förkyld oxå, igeeen. orkar inte. men vi har studiedag imorrn!!! haha ovanligt, neh inte så. älskar våran skola för alla dom här studiedagarna hehe. livet rullar på helt enkelt, det är lite knas men man överlever ju. funderar på att dra och shoppa imorrn.. skulle sitta fint känner jag.

Faller jag nu går jag sönder, dom kommer peka för alla har hört det

för jag blir så dum av dig


can't back down


du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

oj har händer det ju mycket! nä men har inte suttit vid datorn alls under helgen.
helgen har varit väldigt bra, och jag hoppas eran oxå vart det! ska plugga strax. inte kul inte kuul.
var ju hos frisören i fredags, mitt hår är väl.. öh, vet inte riktigt vilken färg det är, en blandning av några bruna och ljusa färger. meen det är inte klart ännu, nästa tid är i november, för att man visst måste vänta 6-7 veckor mellan blekningar, höhö det hade jag ingen aning om.. blekte typ mitt hår 4 gånger på 2 dagar förut.. jaja det är bara att vänta nu då, så får jag väl färgen jag vill ha lagomt till december, haha....:'(


RSS 2.0