Trettionde december

Just nu är jag så glad och lättad över en rätt stor sak som jag gått runt och haft ångest och oroat mig över som nu har löst sig, så nu känns som att en tung sten lyft från axlarna. 

Och imorgon åker vi på nyårskryssning till Riga, är sååå taggad! Japp, det var allt för mig nu ska jag in till stan och shoppa lite och sen vidare till gymmet. GOTT NYTT ÅR!



25 december

Hade en jättelyckad och mysig födelsedag och julafton. Idag blir det utgång i Stockholm för att fira lilla mig!





Ge mig ett svar på vart jag ska

Hatar att sakna.

Lördag

Vi var bjudna på fest hos min morbror igår, roligaste kvällen, längesen jag garvat så mycket!





Silkesförlängning, spetsigt


Vi bytte behandlingar med hudeleverna idag, vi fick välja en behandling av dom och dom en av oss. Jag tog en ansiktsbehandling på 1h, med aha-syra osv. Åh guuud vad skönt det var, sånt borde man göra oftare. Och Dana valde silkesförlängning av mig! 


Nyårskryssning

Nyårskryssning bokad!!! 40 timmars resa med buffé och FRIA DRYCKER I BAREN HELA NATTEN! Fyfan vad fett detta kommer bli. Längtar.



Onsdag

Sjuk hela förra veckan--->magsjuka, feber, halsont, mensvärk denna vecka. Bra kombo. Behöver en paus från mitt liv känner jag.  
Ska ta mig till skolan imorgon i alla fall. Nu har jag bara ont i halsen. Saknar gymmet, börjar bli vääldigt rastlös. Men det får vänta till jag blir helt frisk.


Haha vi hade ballonger över hela Alice lägenhet i helgen när vi firade Nadja, tror grannarna trodde det var skottlossning när vi kom hem från krogen kl 4 på morgonen och råkade snubbla på ballongerna..

RSS 2.0