#student2014




Bäst helg





hahahaha

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151912191734503&set=vb.635064502&type=2&theater orkar ej leva mer hahahaha kanske är en aning övertrött efter första skoldagen men detta är jätteroligt

2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja!
 
Hur har ditt 2013 varit? 2013 var ett jävligt bra år måste jag säga, trots många ned och uppgångar och många blandade känslor som varit bra och dåliga. Det har hänt saker som jag aldrig kommer glömma, minnen för livet. Och jag har haft så jäkla kul.
 
Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Det har året kommer nog främst betyda förändring då jag tar studenten och ska därför starta upp ett nytt liv med allt vad det innebär. Ser även sååå mycket framemot den här tiden innan studenten, trots lite ångest inför diplomeringar. Och jag hoppas mina planer efter studenten kommer gå som jag vill. Men man vet ju faktiskt aldrig hur det kommer gå eller sluta, kanske hinner jag ändra mig helt men det är ju så livet är. Huvudsaken är att jag gör det jag själv vill och blir glad av.
 
Blev du kär i år? Vad ska jag svara på detta... Nej kär kan jag nog inte riktigt påstå att jag blivit.
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Suger på att komma ihåg datum.. Men alla flippade fester, galna krogenrundor, mina äventyr med babe och allt som hänt när vi varit i farten, festivaler, konserter osv.
 
Vad är din största framgång 2013? Jag har vågat så sjukt mycket mer än vad jag gjort tidigare år, har gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle göra eller framförallt våga.
 
Bästa köpet? Haha vet fan inte...
 
Vad spenderade du mest pengar på? Tågbiljetter, sprit och konsertbiljetter kanske he-hee..
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Helt klart! Massa saker.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Oj, svårt..

 
Vem har du umgåts med mest? ALLAN for sure!


Vad önskar du att du gjort mer?  Försökt ägna mindre tid och energi på sånt som gjorde mig ledsen, tagit till vara mer på allt bra och bara njutit och slappnat av mer.

 

Favoritprogram på tv? Solsidan och Paradise Hotel typ.

Vad gjorde du på din födelsedag? Firade julafton.


Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? 
Ja det finns det men det är inget jag vill gå in på.
 

Vad fick dig att må bra? Vänner och familj framförallt.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?  Ta vara på den sista tiden i gymnasiet!!! Var lycklig och kämpa vidare trots motgångar. OCH TA KÖRKORTET FÖRFAN.


 Slumpade fram några få bilder från det gånga året från arkivet

 
 
 
 

lördag

Hej och hå! Jaa, vart ska jag börja? Mitt nyår var så sinnessjukt roligt och helt jävla galet. Jäävlar säger jag bara, detta slog till och med Malmö förra året hahaha. Älskar att bara dra iväg sådär utan att veta hur det kommer sluta. Tågresan hem från sthlm efter en tvådygnskryssning var hemskt, nickade till med huvudet säkert 15 ggr pga SVINDÖD. Skulle även varit lite roligt att bjuda på lite bilder och visa min nyårsklänning, meeen min mobil har tyvärr försvunnit.... WOHO. Så ska åka in till stan nu och fixa ett nytt simkort till min gamla mobil tills jag får en ny telefon. Bye!

RSS 2.0