Vet helt ärligt inte vad jag skulle gjort utan henne




OCH: HAHA vad fan gör jag?!

99 dagar kvar till studenten!!!!!




Måndag

Idag har jag skrivit prov, gymmat och nu sitter jag och pluggar. Intressant. Längtar till lovet såå mycket, ska fan bara gymma och sova då har jag bestämt, heh. Har dock bara en riktig skoldag kvar den här veckan.. Skön-t!






Balklänning

Balen närmar sig och det börjar bli dags att bestämma sig för vilken klänning jag vill ha. Har kollat runt lite och herregud vad fina klänningar det finns alltså.. Svimmar.

Kommer ha en sån beslutsångest. Har hittat en sida som har jättefina klänningar i alla fall, men det var tydligen strängt förbjudet att låna deras bilder från sidan, så slänger upp lite klänningar från Google istället, vill ha någon klänning i någon av dessa färger/modeller. Tror jag.. Gud vad jobbigt detta kommer bli. 







Tillbaka på banan igen




Måndag

Helgen: i fredags blev det rätt lugnt, efter krogen följde jag med och var sällskap till en killkompis som var fyllechaffis, så var hemma runt 6 på morgonen först.. Men vi hade skitkul. 

Fråga mig inte ens vad som hände i lördags för det vet jag inte ens själv. Blev alldeles för full, minnesluckor deluxe. Men av det lilla jag kommer ihåg hade vi riktigt roligt! Haha fyfan, sista droppen alkohol är drucken för min del nu ett tag framöver, hoppar nog över 100-dagarsfesten nu den 25:e till och med haha.. Längesen jag var så bakis som igår, mådde omänskligt dåligt. Jag kör nog på ännu hårdare med träningen nu istället!






01.05

Här ligger jag i min renbäddade säng och inte kan sova. För mycket tankar som snurrar runt i huvudet. Kan man ta en paus från sitt liv ett tag? Livet är bra konstigt ibland. 

Imorgon ska jag och Alice ha UF men vi har inget att göra för tillfället så vi ska bara luncha på sportköket och snacka skit, vi kan lätt sitta där i 3 h och bara prata, prata och prata. Cpn. Sen ska jag till gymmet och därefter måste jag plugga till ett prov på torsdag. Har förövrigt haft väldigt lugna helger de senaste två veckorna, har varit väldigt behövligt. Men i helgen kör vi  en tvådagars! En "inflyttningsfest" på fredagen och sjökrogen på lördag med temat "ta på dig din snyggaste hatt" haha... Det kommer nog bli riktigt kul detta. Jaha nu ska jag försöka sova, natti.




Så fina minnen.




Att det ska vara så jävla svårt att veta vad man vill

Ibland kysser tiden vissa sår medans andra aldrig riktigt läker.

RSS 2.0