ler så fånigt varje gång han skriver och är livrädd att aldrig få höra från honom igen så fort han inte skriver.

Du gör mig så glad.
 

torsdag

Lil Waynes konsert var helt jävla underbar. Går inte att beskriva känslan. Helt sinnes, kan typ leva på det resten av livet. Sen nästa dag åkte vi upp mot Luleå, det var skönt att komma upp ett par dagar. Och träffa bästis ♥ Och älskade mormor! I måndags åkte jag till Stockholm och träffade Julia. Åh herregud vad härligt det var att träffa henne. Vi satt på ett fik och pratade om allt, vi hade såå mycket att ta igen.
 
Och imorgon är det fredag igen?! Veckorna går så jävla fort. Ska till frisören och sen ska vi träna. Halloween är det också, två polare ordnar en fest men jag skiter nog helt ärligt i detta det här året, orkar varken dricka eller klä ut mig ens. Konstigt att jag inte orkar dricka? Har nog druckit för mig och hundra pers till den senaste tiden :Pppp

kan lyssna på hans audition 100 gånger

http://youtu.be/IzrtByBhxy8?t=1m21s

onsdag

Helgen var galen. Alltså jättegalen. Drog ut till krogen kring 23 och därefter minns jag i princip ingenting, förutom att jag tappade min mobil rätt ner i toan..... Jag och Alice har försökt pussla ihop hela kvällen men det är omöjligt. Idag är det onsdag i alla fall, håller på att packa väskan till Luleå för åker ju till Stockholm imorgon och sen på natten måste jag till min syster i Enköping och sen tidigt på fredag får jag åka till Västerås där mamma och dom hämtar mig... Mitt liv i ett nötskal, på riktigt. Allting krockar, STRESS. Måste plugga till gelé-provet som är imorgon också, woooho. Aja, snart är det lov, jag ska få se LIL WAYNE i GOLDEN CIRCLE!! PLUS Mac Miller och 2 Chainz, kommer bokstavligen avlida. Säger bara tur att världens bästa lillasyster lånar ut sin iphone så jag kan filma och fota! Och sen åka upp till Norrland på det. Kan inte bli bättre.
 

måndag

Idag har jaaaag.... Skrivit ett prov i religion, gymmat, vi körde ben och mage idag, fixat klipp+färgtid hos frissan till höstlovet, käkat på restaurang oooch... Inte så mycket mer. Hatälskar måndagar, älskar att vi har sovmorgon och bara en lektion, hatar för att lektionen vi har är religion. Värsta som finns, ren hjärntvätt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag inte göra ett skit :)
 
Just nu längtar jag till den 24 för då ska jag se LIL WAYNEEEE, och 25 åker vi till Luleå!!! Åååh.
 
Haha kollade igenom bildarkivet lite.. VEM ÄR HAN EGENTLIGEN?! För snygg.
 

en vine på mig i lördags innan utgång:

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/8BA9D887E9998364897303851008_18536e7dcd0.3.4_rU7OXVuKmYQEfTKzXmOjdNFC_xDm9ToTeBw1.tyXVYfVn_o__tA42Y4veb1rMhGu.mp4?versionId=raE0KNwoS9A8DVR.fW5g5CLofxYYscE8
 
haha, no comments..

Gymdags




Även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur




imorgon!!!

 

ska nog flytta till småland

Helt jävla sjuk helg i Hultsfred förra helgen. Hahaha på riktigt, jag-orkar-inte.
 

RSS 2.0