söndag

tjoho! helgen har varit bra, trots att jag fått avstå från både jobb på fashion week och party med brudarna, men kände att jag var tvungen att vila en gång för alla så jag kunde bli frisk på riktigt. och idag känner jag nästan inte alls av förkylningen jag haft i veckor, skönt som fan. sen har min syster och heidi spenderat hela helgen här vilket varit myysigt.
imorrn och på tisdag är vi lediga/har hemstudier, klagar icke! ska nog ta tummen ur röven imorrn och lämna in min kära mobil på lagning. har gått med en sprucken skärm sen jag kom hem från spanien endast för att jag inte vill lämna in den och vara utan den i mer än en vecka... så har typ vant mig haha. verkligen på tiden att lämna in den!
laddar upp lite försenade körslaget bilder nuu
 
 

26 september

ligger hemma och sjukar, har absolut inget att göra så här är två filmer jag tänkte se idag:
the lucky one och magic mike ↓

tisdag

dagen har rullat på och jag är sjuk, är väl det sisådär var och varannan vecka typ. kanske beror på att jag inte stannat hemma och vilat nånting, men vill och kan inte missa nånting på skolan. och till imorrn ska jag fatta ett beslut om vilken inriktning jag ska välja resten av gymnasietiden....... plus att jag, frida, elin och alice håller på att starta ett uf företag, väldigt mycket att hålla reda och tänka på där. vi har iallafall redan fått ett jättebra sponsringserbjudande! spännande, ska berätta mer sen när vi kommit igång och även länka våran facebooksida osv. nu ska jag duschaa, bye!
 

prepared for the worst but still praying for the best


When you need to smile but you can't afford it

och så var det måndag igen då. var ju och sminkade till körslaget i helgen, det var lätt bland det roligaste jag gjort! det var riktigt häftigt, kände verkligen att det här är nåt jag vill göra i framtiden när man stod där och sminkade. det var hursomhelst en riktigt bra upplevelse, hade tillexempel aldrig sminkat en kille ens, och helt plötsligt har man sminkat så jäkla många olika sorters människor. nu är det bara att tagga för sminkjobb för fashionweek som är i helgen!! ska förresten ladda upp bilder från helgen så fort jag har dom på datorn!

Fredag

Jag plus två till från klassen åker och sminkar till körslaget imorrn! Är en aning nervös.. Vi jobbar från 10.00 till 22.00, kommer vara helt död i hela kroppen och framförallt ryggen. Aja, ska sova nu natti!


Fredag

Jag förstår inte hur personer jag inte vill ha något att göra med gång på gång kommer tillbaka till mitt liv. Önskar att man bara kunde radera dom, för gott. Lämna. Mig. Ifred.


Fantasi makeup gjord av Alice


tisdag

idag hade vi bara möte och planering av gymnasiemässan. våran skola ska ha en modevisning på den där vi ska representera alla linjer vi har på skolan. jag är modell......för el-linjen.............. asså nae. vi får väl se hur detta slutar he-heee... men jag tror det kommer bli helt galet och coolt med alla olika stylingar!
slutade iallafall redan vid halv 11, sköööönt! ska snart pallra iväg och träna, byebye!







"Sebbe kommer att sakna sin familj. Det är det värsta med att dö. Att inte få gosa med mamma och pappa"

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.115826-sebbe-visste-att-han-snart-skulle-do?ref=fb
 
tårarna rinner när jag läser texten. förstår inte hur världen kan vara såhär orättvis. det är hemskt.
vila i frid.

16 september

Söndag igen då. Sitter och renskriver massa anteckningar som ska vara klara till på tisdag, sen ska mamma få toppa mitt hår och efter det ska jag träna. Vi hörzzz :)

 

 


Fredag

Äntligen helg! Är helt slut efter den här veckan. Hade världens bästa dag i onsdags förövrigt! Make up stores visning var asgrym, och nickelback... Alltså finns inte ord, dom är så-jävla-bra, världens bästa konsert!

Andra fredagen jag jobbade på kicks idag förresten, trivs bra! Sen hade jag väl inte så mycket mer att skriva.. Eller juste, biljetterna till maskinens konsert i november är bokade! :D can't wait


måndag

seg mattelektion och jobbig idrott, sen har vi hål i hundra år och precis innan vi börjar svenskan får vi veta att läraren är sjuk, såå vi kunde ha dragit hem sisådär tre jävla timmar tidigare. oj vad man älskar våran skola på råby, not. ledig imorrn och på onsdag iallafall!! och på onsdag åker jag och alice till stockholm och ser makeup stores visning i globen som nagelbrudarna i våran klass är med på, och på kvällen ska vi på nickelback's konsert. glaaad.




 

It's far too hard to say I'm all over you


17.32


sett filmen tre gånger nu, alltså kyle...världens sötaste kille, sånvilljagha

allting har förändrats men du finns kvar


sitter och kollar igenom bildarkivet här på bloggen. oj vad mycket som förändrats, känns som att det var så himla länge sen men samtidigt känns det som att det var igår. fina minnen som lever kvar för alltid! slänger upp några bilder lite slumpmässigt nu när jag ändå sitter här :)












-






















 

femte september

idag har vi sminkat med airbrush. istället för att använda penslar osv sprayar man på bas, modellering, ögonskuggor osv. det var mycket svårare än det ser ut, men kul, och det går riktigt snabbt när man fått in tekniken. våran skola ska nämligen åka till stockholm och styla deltagarna till körslaget på lördagar!! då ska vi använda airbrushen då vi bara kommer ha ungefär fem minuters sminkning per deltagare.
ska bli riiktigt kul detta! en utmaning och värsta chansen ju :)



I’d rather learn what it feels like to burn, than feel nothing at all.


18.23

och så var det söndag igen. bara att ladda om för en ny vecka då. ska hoppa in i duschen snart, lägga en ansiktsmask och sen bänka mig framför tvn resten av kvällen.
lite nytt ↓



 

RSS 2.0