Första dagen på sista året.


16 augusti

Gymmade igår, ben och rumpa vilket resulterade i att jag typ ej kom upp ur sängen imorse utan att gråta :PppP idag körde vi rygg,axlar och armar. Åhhh herre. Men är taggad till tusen, plus att mina babes Nike free run kom idag, letat efter såna i evigheter känns det som! Imorgon är det kalas för Heidi som blivit 4 år! ❤


nytt rum!

 
 

I miss you, i miss you, i miss you


Söndag

Jobbet är klart! I DID IT! Åtta veckors jobb avslutades med ett 12h pass igår. Har fått en lön, två kvar! :D så värt det. Har för övrigt trivts som fisken i vattnet. Världens skönaste personal och världens gulligaste gamlingar. Så glad att jag fick jobba på just den avdelningen. Även blivit erbjuden extra jobb. Men en veckas sommarlov kvar nu... Oh my. Repeat på sommaren tack. Ville hinna så mycket den här sommaren.
 
Aja, ska fixa gymkort i veckan och senare i höst ska jag skriva in mig på körskolan. Dags att ta det där förbannade körkortet. Kanske får det om sisådär 45 år i alla fall.

Bjuder på en bild från veckan när jag och babe drog ut i sthlm och fira henne föööör hon blev 18!! Wehåå, nu jävlar blir det åka av för vår del!


RSS 2.0