22.21

hade tråkigt, klickade upp big brother, dom festar. yeeah min kväll är räddad, underhållning på hög nivå!

vi kunde nå allting, allting vi visste fanns

....... till helgen blir mitt hår troligtivs mörkare och då åker även hårförlängningen också i. jappjapp det låter bra i mina öron.


Älskar't


Ånga ansiktet+ansiktsmask next!


Hahah


new in


tröja gina tricot

tröja gina tricot

tröja hm

mintgrön tröja vero moda

 kavaj hm

byxor vila (hade redan ett par men dragkedjan pajja:()
bh lindex, halsband gina tricot


måndag

viker mig av garv åt så fula klipp på tuben. orkar inte haha. tänkte ta och fota kläderna som blev mina idag så ni läsare får nåt lite kul att läsa om i den här bloggen. hörs snart!

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

satt uppe seeent och kollade på bb 24/7 inatt och vaknade tidigt imorse och kunde inte somna om.. händer mig ju aldrig förutom en sån här lovdag då jag får sova hur länge som helst. ska snart in till stan och shoppppa, längesen jag la ner pengar på kläder börjar verkligen bli på tiden nu :) men självklart kommer jag ju säkert inte hitta nåt är alltid så när jag ska shoppa och sen när man bara ska titta lite inne i butikerna hittar man plötsligt skiiitmycket man vill ha...... ha en fin måndag gott folk!

lördag

hatar att vara sjuk. hatar att näsan rinner som nån flod och sen börjar svida som fan för att man snytit sig så mycket. buhu. ikväll blir det en flåd kväll med mamma! min lillasyster åker till luleå imorrn så hon övernattar hos min storasyster i enköping inatt. kommer bli tomt här hemma måste jag erkänna och vem ska man bråka med under den här veckan då... 
mamma och jag har iaf laddat med kladdkaka, chips och godis, mhh kommer sitta bra på magen och römpan :P förövrigt så var vi och köpte en ny dator till mig igår, äntligen!! överlycklig, behövdes verkligen :)


..


jag har trillat dit jag har fallit jag har vaknat

-


Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad


Torsdag

Ligger här i sängen med feber, blöö! Somnar om och vaknar vartannat och halsen värker somfan. Riktigt fint väder är det iallafall och mamsen ska göra pizza muums.


come to mama

image description



Onsdag

Det är snorjävlahalt ute och jag kommer bryta alla ben på kroppen så klantig som jag är. Ge mig sommar. Nu. Kort dag i skolan idag och imorrn har vi hår=träna på svinrygg och 20-talsvågor, verkar vara svinsvårt då den andra gruppen som hade hår fick lite smått damp med jämna mellanrum haha. Jaja torsdag är det iallafall vilket betyder pannkakor till efterrättis hihi. Vi hörs pusshej!

 


Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.


Av michaela forni

Vad Man Gör?
Så många som frågar vad man gör när man går sönder, hjärtat blir söndertrasat och helt plötsligt ser man inget ljus i det stora mörka
och jag kan bara svara att man biter ihop.

Man kväver skriken i kudden på nätterna och man gråter bakom sina solglasögon på vägen hem från jobbet (och till och på jobbet för den delen). Man pressar in naglarna i handflatan när hans namn eller bild dyker upp på datorskärmen. Man går ut och springer tills kroppen nästan ramlar ihop till en liten klump. Man sveper vinglas på tom mage när paniken blir som mest outhärdlig. Man sitter på jobbet och skriver en artikel om höstens snyggaste skor eller blippar varor i kassan på Ica eller försöker komma ihåg vad som står i ekonomiboken i skolan.

Psykisk och fysisk smärta är så lika varandra när man tänker efter. Vad gör du när du får migrän eller mensvärk eller vad fan som helst? Du tar ett par tabletter som inte hjälper och sen biter du ihop.

Så när man har bitit ihop så jävla länge att läppen är sönderbiten ögonen rödsprängda och handflatorna fulla av märken och sår...

känns det plötsligt inte lika mycket. Jag kan lova det.


awww


When you get what you want but not what you need

Blä. Less på allt. Humöret pendlar som nån bergochdalbana, tjena pms daniella i farten här! Ska torka håret strax och lägga mig i sängen och sura, onsdag imorrn har bara en lektion och sen är det bara två dar kvar till lovet iaf :) Huh vad jag ska sovaaa då!


jag älskar dig bästavän

jag finns alltid för dig, varje dag, dygnet runt. ♥


måndag

försov mig imorse, var 20 min till bussen gick...... helvete lars-olof säger jag bara, men jag hann och på skolan hade vi försäljning & service och sen make up efter lunchen. imorrn är det en "ta-igen-dag"/omprovsdag, har inget att ta igen så jag får ta ledigt! hur skönt som helst, nu ska jag dricka vatten för jag törstar ihjäl snaart

+++


and now you're dancing like you need him

helluu! så var det söndag igen då, en vecka kvar till lovet, lääääängtar! kvällen igår var den roligaste på länge! födelsedagsfest för miche och matte, vi hade sjukt kul! jag och alice skulle dra hem till mig med 02.25 bussen, vi var där på pricken men busschaffishelvetet öppnade inte dörrarna då han hade hunnit åka typ 5 m och stod i rödljusen. vi stod och banka på dörren plus typ 8 pers till som skulle åka med men han var ju fan dum i huvet, ville strypa honom. men som tur var fick vi skjuts av några en halvtimme senare kanske, världens snällaste. ska hoppa in i duschen snart. ps. big brother börjar ikvällll missa inte!!! heheh


Löööördag

Hejhej! Sitter i bilen just nu med mina kära systrar, ska hämta upp alice och elin och sedan blir det paaaarty. hörs imorrn!


Torsdag

Suttit och skrivit på uppsatsen hela kvällen, segaste och drygaste uppgiften på länge!! Och såklart är man ju ute i sista minut som vanligt :P

vi var på salongen idag iallafall, halva gruppen hade hår och halva smink. Min grupp hade smink, vi började med klassisk sotning+lösfransar. Fast jag satt bara och blev sminkad hela dagen då sminkningen tog lång tid och var så svår. Funkar ju det med speciellt en sån här dag då jag kände mig som en sovande zoombie! Nu ska jag skicka in läxan, bye! :)


i'm just so sick about it, can't believe it's ending this way

badminton/gym på idrotten och redovisning på engelskan. redovisningen gick väl..... sådär. vi överlevde ju iallafall och riktigt skönt att ha gjort bort den. Har suttit och skrivit på min svenska uppsats men nu ger jag fan upp. får fortsätta imorrn. kul att den ska vara inskickad klockan fem på fredag när man slutar sex. nu ska jag trääääna!

Tisdag

Drog och fika efter skolan med Alice, sen gick vi runt på stan, åt på donken och gick på bio och såg en gång i phuket. Haha svinrolig! Ska plugga bajs engelska nu, redovisning imorrn... Hoppas ni har det fint, hejdå :)


trettonde februari

tjennna. då var det måndag igen då. morgonen startade med lite teori om några bra och dåliga oljor som finns i smink, hudvård osv. sedan efter lunch sminkade vi. bra dag. bortsett från när jag skulle hem då det kaosade lite och jag träffade dom två personerna jag helst av allt inte vill träffa, och verkligen inte samtidigt. men men. måste börja plugga alldeles strax, tisdag imorrn och alla hjärtans dag. själv står man ju stämplad forever alone på pannan men jag tror det blir lite biomys med bästa alice ändå ♥ pluuuugg nu då, uuh tungt.Tumblr_lfpp3vmfdg1qahdvgo1_500_large
snygg

Nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan

Hej på er alla ni som fortfarande kikar in här på den här urdåliga bloggen, ni är ju guldvärda hehe. Klockan är snart fyra och jag sover inte än, känns konstigt fast förr var det ju typ standard. har iallafall haft en riktigt bra lördag och det är helt sjukt hur en person man inte ens visste vem det var för en månad sen nu kan få en att må så bra! Nu ska jag runda av här och ta mig en lååång tupplur, hejdå!

image descriptionJaja vi ser väl lite dragna ut, men det gör inget


torsdag

kass uppdatering var det här ja. men mina dagar ser väl ungefär likadana ut: skola, träna, äta, sova. är otroligt trött varje dag oxå. somnade på bussen idag förresten och vaknade panikslagen för att jag trodde att jag hade åkt förbi hektarvägen (den busshållsplatsen jag klev av på när jag bodde i lule.. -.-) fattade inte vart jag var, orka. idag hade vi iallafall service eller nåt liknande, nåt grupparbete vi skulle planera ett eget företag eller nåt sånt. och efter lunch hade vi hårteori, dvs fakta om håret typ, det var kul och intressant. vi fick sluta kring två istället för fyra, niiiice. ikväll ska vi på nån spakväll, kan ju bli kult. fredag imorrn, gillar inte dom dagarna då dom är så otrooooooligt långa på praktiken. jaja helg snart iallafall, hejsvejs.


hemklickat


en ny foundation och en ansiktsprimer


måndag

tjenaaaa, sitter här och äter en semla, nästan så jag skulle kunna leva på det resten av livet. vi har iaf haft smink hela dagen, sköööön dag. nu ska jag se på paradise hotel, byebye!

16.37

Hejhej. Har just tränat och nu ska mami färga mitt hår. Ikväll blir det matteplugg, va sjuk förra lektionen så måste väl försöka hinna ikapp. Ha en bra söndag puuuss.

Y

 


-


fredag

har varit nere på lagret hela dagen och packat upp alla nya varor, räknat och sorterat dom. låååång dag och såklart ska det sista jag gör innan jag slutar vara att jag kuttar upp handen med dom där bajs knivarna. jaja sen var det bara ut och kriga i kylan men som tur var hade mamsen värmt upp bastun så det var bara att slänga sig in i värmen. fast ska väl inte klaga när kära luleå verkar ha dubbelt så kallt.......

angående inlägget här nedanför så kan jag väl dra det lite snabbt, satt på centralen och vänta på bussen hem och då kommer det in 6-7 poliser och verkar leta efter nåt men tänkte inte så mycket mer på det då det kryllar av poliser i v-ås. sen när jag började gå ut mot busshållsplatsen hörde jag massa skrik och när jag kommer fram står det en kille där som verkar vara helt jävla galen och sparkar på allt, trodde han va ensam och full som en filbunke. han går iaf iväg och när jag går närmare för att kolla när bussen kommer sitter det en tjej inne i hållplatsen och gråter och är röd på kinden, och brevid henne står det 2-3 vuxna människor som inte gör ett skit, mer än att dom ser lite chockade ut...... killen hade tydligen slagit henne innan och gått iväg men kommit tillbaka och slagit henne igen när hon ringt polisen.
alltså va? att ingen av dom där människorna som hade sett på ens hade gått fram till henne?? kunde inte få in det i mitt huvud. kutade iaf in till centralen för att hitta poliserna och hann sen på pricken tillbaka till bussen. helvete vad sur man blir, killen borde fan grävas ner så långt ner det bara går. usch. tänk om det skulle vara en själv som satt där och ingen gjorde nånting. så hemskt


Fyfan

Är så jävla sur och ledsen så jag skakar, vissa människor ska vara så jävla fega så det fan inte finns!! ÅH, MAN STÅR INTE Å KOLLAR PÅ NÄR EN TJEJ BLIR MISSHANDLAD AV SIN KILLE!!!


onsdag

hellu. skolan rullade på, vi hade engelska där vi håller på med ett grupparbete (våran grupp skriver om facebook heheh) och på idrotten hade vi hjärt & lungräddning med en sån där docka man ska blåsa och trycka på. nu ska jag träna och sen hoppa in i durrrsen. bye!


RSS 2.0