a thousand lies have made me colder

Kaaos i mitt huvud. Kan inte den här veckan bara ta slut nu tack. Vaknar klockan 6 varje dag och kommer hem efter fem. Sen ska man plugga också?!! Jag-är-så-slut. Provet vi hade idag var tydligen slutprov på kursen, huh panik. Det var iallafall trend makeup+hår på en timme, snabbhets makeup på 10 min (man hinner inte ens blinka så har dom där jäkla tio minuterna gått) då man skulle sminka "en gäst till ett debattprogram" och slutligen ett teoretisktprov. Imorgon har vi bajs historia och företag. Sen ett till prov på fredag, nationella uppsats seeeen tar jag helg. Tack och hej!
 

tisdag

Hade världens bästa helg! På fredagskvällen drog vi ut i Stockholm, vi hade kul och träffade några sköna prickar! Upp vid halv 9 på lördagen, drog till attitudemässan i Kista, det var grymt. Och Andreas Wijk var grymmare. Blev ju knäsvag när jag stod brevid han haha. Sen drog vi och åt och vidare till köandet till Maskinen! Det var förband i nästan tre timmar, vi dog för dom var så jävla dåliga men tillslut kom Maskiiiiinen och den långa väntan var värd det som satan! Så bra. Och när vi går ut står Kim Vadenhag brevid oss, dog ännu mer. Han är fan vacker på riktigt.
 
Idag har vi haft nationella och sen kundmottagning, sminkade Fridas söta mormor hihi. Imorrn har vi prov i makeup och hår men på vad det är prov på är oklart då alla lärare säger olika, orka.

Torsdag

Imorgon efter praktiken åker jag och Alice till Stockholm. Vi ska köra en roadtrip runt staden under kvällen hehe, sen på lördag åker vi till attitudemässan i Kista och på kvällen åker vi och ser MASKINEN!! Kommer bli en grym helg!


In och gilla vår sida! :)


Hur små saker blir stora på nära håll

Början på slutet.


du säger att nåt känns rätt, men det här är fel

Ibland vill jag bara pausa livet. Ta en timeout. Och inse vad det är som händer, egentligen. Men jag bara fortsätter vandra utan att egentligen stanna upp. Försöker knuffa undan allt det konstiga som hänt den senaste tiden. Blir inte ens förvånad längre. Jaha, nu hände det här, borsta av det från axeln och fortsätt gå.
 

Torsdag

Igår var vi och såg sista delen av twilight! Den var braa, fast inte den bästa av alla delarna. Sen kl 18.00 var det dags för öppethus på skolan + dragqueen sminkning. Och idag har vi haft historia och företag. Sen stannade jag, Frida och Alice kvar på skolan och gjorde klart våran videoblogg om fildelning= vi är anonymous. Haha så jävla kul och vi kommer dö så mycket på måndag när den ska visas upp för klassen.

Vill bara ha helg nuuu! Måste duscha också, orka


söndag

Och då var det söndag igen dåå. Längesen jag har sovit så här bra som jag gjort i helgen, skönt! Imorgon ska jag till sjukan på morgonen för att ta lite prover= måste fasta i minst 10 h innan plus att jag typ svimmar när man tar blodprov, kommer bli kult detta. Sen måste jag till skolan för en lektion, där min grupp ska förbereda en videoblogg eller nåt som redovisning (?) fattar ingenting, men alice vill iallafall ha en anonymous mask på sig, haha orkar inte, kommer bli bra det här känner jag. På onsdag ska jag förresten på twilightpremiären!!! Wihoo, bästa!

vi är här ett tag vet inte vart vi ska sen


Torsdag

Känns som att en tung sten har lyfts från mina axlar. Ärligt, ä n t l i g e n. Äntligen någon som verkligen förstod. Som jag väntat. Går nästan inte att beskriva hur skönt det känns. Tack.
Och god natt!


erbjudande!!


Söndag

Happ, då var lovet slut. Buhu, kändes som en helg typ. Alice har kommit hem så imorrn har vi bokat en fikadejt på Kalle, vi har en hel del att ta igen och snacka om efter denna vecka!
Soolis om en halvtimme!! Bye


men snyyygg


Nails


jag ska


Fredag

Har just tränat och duschat, nu blir det äppelpaj och xfactor. Malcoolm!


RSS 2.0