Henna

Världens sötaste lilla tjej är nu född!


Ewald och Gunterberg. Dog.

Sett Anton Ewald (hur snygg är han inte?!?! oh my.. ) idag och sprang sen på Johan fucking Gunterberg också. Vi har dött så många gånger idag. Starstruck som fan, haha orkar inte. MEN VI HAR SNACKAT MED DEVETDU-JOHAN!!! Och vaaarför blir man så jävla råful på fanpicsen?? Haha, nästa mål blir iallafall Krippa och Tor hehee.


Hej kompisar

Fick fransförlängning igår, använde sen en remover för man vill ju inte gå runt med typ tio långa fransar på varje öga och jag säger bara helveteee vad det sved och fortfarande svider. Kul att man typ är allergisk ":)". Bullögon, hejhej


måndag

Har-aldrig-skrattat-så-här-mycket-som-idag. Avlider for real. Haft världens bästa dag med mitt cp. Nu ska jag sova, natti!
nytagen bild på oss xD<33333

I’m sorry you’re mistaken

 

Ge mig sommar.


Tjaaa


Nails


Onsdag

Idag fick jag äntligen träffa min tusse igen efter sju veckor ifrån varann. Åh vad jag har saknat henne. 

Efter skolan åkte jag till Enköping och var barnvakt åt lilla Heidi med mamma och viivi. Och imorgon efter skolan åker jag och Alice till sthlm på Stiftelsens spelning. Lil Wayne har för övrigt flyttat fram sin konsert till oktober :(( men han hade en jättefin ursäkt så det gör inget, är helt 100 på att det är värt väntan.

haha jag och alice imorse innan vi träffades


00.48

Tjaaaaa. Kan inte beskriva hur skönt det känns att det äntligen är helg. Är mer eller mindre trött konstant, fattar inte vad det är med mig. Spelar ingen roll om jag lägger mig 11 eller 1 på kvällen, är ändå lika trött. Idag har jag varit på praktik, morgonen började med att tåget var försenat en timme och sen missar jag och Nadja tåget hem med två min.... Såå vi fick sitta på centralen i Eskilstuna i en timme som grädde på moset, jättekuul. Sen när jag är påväg hem blir jag bjuden på en "dejt" också, garvade bara åt killen men sen när jag insåg att han var seriös fick jag ont i magen och panik haha, åh kan inte åka buss längre nu.
 
Somnade på soffan i säkert en timme nu ikväll så nu är jag pigg heheee.
 

Tippkunskap, mitt första set

Känner mig lagomt osäker på allt som har med förlängning att göra, men övning ger färdighet, hoppas jag. Lägger upp mitt allra första tippset, fotonaglar, alltså ej en förlängning med material (dvs ej gelé, akryl eller silke & glasfiber)


I've been dreaming about you

för det är han.

RSS 2.0