We were just too dumb to notice


19.45

Fick en navelpiercing i present av Alice.... Den jäveln vet hur rädd jag är för nålar haha, vågar knappt ta blodprov utan att det börjar snurra i huvudet. Men hon visste att det var det enda som hindrade mig att göra det och har velat det ett bra tag såå idag åkte vi och tog det där förbaskade hålet. Klämde nog sönder Alice hand men är så nöjd och glad över att jag faktiskt gjorde det. Wiho, ska köpa ett fiint smycke när det läkt!
 
 

fredag

Nu är det bara drickorna kvar att kirra inför nyår, vi drar på söndaag!

julafton

Då var julen över då, hade en jättebra födelsedag och julafton!
 

sami ville ba kika in och hälsa god jul


23 december

Ligger på sängen och käkar godis, såhär borde det va jämt. Snart kommer min syster och gänget hit och ikväll ska vi spela bingolotto, satsar på att dra hem tio mille, minst. Förövrigt så skickade jag en väldigt ful bild till helt fel person på snapchat. Mitt hjärta stannade och jag kände bara att.. Nä, nu kan jag lika gärna dö. Där fick yttligare en person min stördhet bekräftad, haha orkar inte. Har återhämtat mig lite nu iallafall.


Should’ve known it, from the start it was already over

Gick på stan en sväng med Elin innan skolan idag och på skolan såg vi film. Den var kass som väntat. Slutade sen, imorrn ska vi till salongen för fika och julbord, blir nog mysigt! Sen är det äntligen, äntligen lov.

onsdag

 
Seeeg dag. Väpg cup på skolan idag (typ smink och nagel tävling) så vi har fått kolla på dom som var med och tävlade. Riktigt duktiga var dom men kunde knappt hålla ögonen öppna, blev lite långtråkigt om man säger så. Drog och köpte julklappar sen, älskar att köpa presenter men önskar att jag hade mer pengar att köpa föör buhuh.
Imorrn har vi bara en lektion och vi ska se på nån film... Känns riktigt ovärt att ens åka dit, men kanske ska vara lite duktig och dra dit iallafall... Får se. Nu ska jag tvinga mamma att toppa mitt hår. OCH förresten! Igår bokade vi tågbiljetterna till fucking malmööööö, så vi drar dit och festar in det nya året! Fyyyyfan vad kuuuuuul vi ska ha, helt sjukt!

måndag

Wihoo, sista veckan nu innan lovet dåå! Fyfan vad skööönt. Idag blev svenska och mattekursen klara. Nu är det bara en uppgift i historian jag ska lämna in på torsdag så är den kursen också färdig. Annars så rullar allt på, en vecka kvar till julafton och min födelsedag!! Arton åååår! Hjälp!! Känner mig ju som tio :P Men nog ska det bli riktigt gött ändå! Jajaa, nu ska jag kolla igenom plugget och sen sova, natti!
 
 

Aldrig varit lyckligare

Jag dör. På riktigt. Kan inte fatta det. Och Alice är så jävla bäst som fixade golden circle biljetterna på pricken när dom släpptes!!!! Gud. Gud. Och gud. Är i himlen.


nothing can change us, no nothing can keep us from falling

Har glömt bort bloggen helt! Just nu sitter jag här och kollar på avsnitt från big brother 2006 hehe, skitbra. Vad har hänt denna helg dåå.. I Fredags jobbade jag, sen mötte jag upp Alice och vi tog bussen hem till mig. Och precis innan vi åker förbi centralen här hemma kommer jag på att jag glömt en påse på praktiken+plånkan.... Så det var bara att kliva av vid stationen och ta tåget tillbaka.... Sen senare på kvällen gick vi ut, gick vilse och lite sånt. Mitt lokalsinne är inte det bästa om jag säger så, haha. Blev inte mycket sömn den natten, och igår kom min storasyster, Heidi och Mika hit! Idag ska jag inte göra ett skit, imorgon är det stöddag på skolan så ska försöka plugga matte här hemma. Nationella prov i det på tisdag, uscha.

RSS 2.0