oh but that one night


You know what we do and we do it well

bastade nyss och nu ligger jag här i sängen och ska slå igång nån film, är astrött.
överraskningfest för malin igår då! var massa härligt folk från västerås och avesta. vi hade riiiktigt kul! nu har vi påsklov också, så himla jäkla härligt!!!!!!
 


Jag vet vem jag är när jag är hos dig

haft en bra dag. sista dagen imorrn innan påsklovet, riktigt gött!! praktik hela dagen blir det och sen på kvällen är det fest, kommer vara så trött men det e ba att kööra! nu lägger jag mig i sängen och glor på bb tills jag somnar, nattiii!

 


Tisdag

Drar på musiken och börjar plugga till idrottsprovet imorrn..... Tröstar mig med att vi iallafall faktiskt har sovmorgon till klockan ett!

<3


Måndag

Helgen var bra, lite kaos men det funka! Vi hade kul. Igår kände jag mig mer död än levande, låg i sängen i princip hela dagen heh. Brud makeup och utvecklingssamtal stod på schemat idag. Nu ska jag äta glass och se tv!

 


taaagggaarååååå!


01.21

gooood kväll! sitter här och är hungirg, orka. färgade håret för en stund sen och nu sitter jag här och degar, ska snart sova. imorrn ska jag sminka min storasyster och fixa hennes hår inför nån kryssning dom ska på, sen kommer alice hit så ska vi fixa oss här innan vi drar mot partajjet. hoppas på en grym kväll! natti natti

lite nytt:

Bokat biljetter till nicki minaj i juni!!!!!!!

OMG JAG AVLIDER!!!!

 


21 mars

Tumblr_lsb7evv30y1qg631zo1_500_large
ja, jag lever. världens skönaste väder ute idag, man blir glad av det. engelska och bodypump stod på schemat idag, känner på mig att jag kommer vakna med en hemsk träningsvärk imorgon, men jag gillar'ttt.
längtar till helgen. hejhopp!


Jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge

 

 


Jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill

Haft en asbra lördag. Nu ska jag hoppa i säng, söndag imorrn vilket betyder deg dag till max plus lite engelska plugg som tyvärr också måste klämmas in. Aja natti natti!

 


Palette 88, beställt!


I never really cared until i met you


Torsdag

Sitter på tåget med brudarna påväg hem :) Har fått krama Maria montazami idag, åh gulligare människa får man ju leta efter! Störtskön. Efter skolan drog vi och käka på kalle på spången och sen drog vi till Michelle och planera lite inför vårat partyy nästa helg! Hemma om några minuter, då blire duschen och sängeeen. Hej!


Tisdag

Efter skolan åkte jag, alice och michelle till miches nya lägenhet, skitmysig! Vi lagade middag och bara snackade. Nu väntar jag på att dh ska börja och efter det börjar big brother, heidoo!

image description

 


Loops, donut och rosett

ligger och ser på big brother, är trött och irriterad, less på folk som ljuger en rakt upp i ansiktet, bara pinsamt då man vet sanningen och personen fortsätter ljuga.

haft hår idag, så ni får tre bilder från google på uppsättningarna vi gjorde idag i brist på annat. ha det bra, godnatt!

 


torsdag

oooooj vad bra uppdatering det var här då! veckan har iaf rullat på, förutom att jag drog världens feting försovning på tisdagen, med sisådär 3-4 timmar, fyy i helvete vad sämst man kan vara. nu ska jag koka te och lägga mig på soffan, tjingeling!


en bild från arkivet på sabbe, alice & mig en vacker höstdag höhö


Måndag

Usch blä vad jobbigt det var att stiga upp imorse. Väl på skolan hade vi material och miljö och sen hår. Jag tränade på svinrygg första gången idag och det kan vara det jävligaste jag varit med om, sääämst haha. Aja nu måste jag plugga matte, prov på ekvationer imorrn.. Kommer gå åt helvete. Adjöss


Every step that I take is another mistake to you



Fredag

Tjoho. Redan fredag, fuuuck vad lovet gick fort. Ska snart börja sminka mig lite och sen åker jag in till stan och käkar med Michelle och senare blir det bio med några stycken. Hare bra pusshej!


RSS 2.0