Heiiidi


23 februari

Goddag! Lördag idag och ÄNTLIGEN lov!!! Vaknade kring tolv idag, åt frukost och gick och la mig igen och vaknade nyss. Hur skönt som helst. Ikväll ska jag åka och parta loss då Matilda och Michelle har fyllt år, annars hade jag väl inget att säga, ha en bra lördag!

 


funny you're the broken one but i'm the only one who needed saving


13 februari

Igår började vi öva på fransförlängning på dockor. Kan ju vara det pilligaste jag någonsin gjort, jag och dockan var inte bästa vänner om jag säger så. Men hann fästa fast några fransar iallafall. Nu gäller det bara att öva, öva och övaa.

För övrigt så har det börjat flera nya elever på skolan plus en helt ny klass från en annan skola, igår blev 200 kr av Sofia snott och Linns smink blev även snott, från deras väskor. Helt jävla sjukt, har aldrig någonsin hänt något sånt på salongen, vi är som en stor familj där borta. Sinnessjukt, fan vad hårt jag ska hålla i mina grejer nu framöver


Ok jag dog


hold me fast


me want


tisdag

Har haft för mycket teori på skolan idag om fransförlängning, helt död i huvudet. Ska bli kul att börja med det men det är verkligen sjukt pilligt. Ett helt set kommer ta ca 5 timmar att göra dom första gångerna. Man undrar ju hur man kommer palla.... Men men, det ska nog gå bra detta! Vill själv ha förlängning på mig också hehe. Jajaa, annars då? Längtar till helgen, jag är så trött. Lovar mig själv varenda morgon att jag ska lägga mig tidigare på kvällen meen så börjar man skriva med en söt prick och sömn slutade plötsligt vara viktigt.

RSS 2.0